A A Nedre Eiker kommune
Nedre-eiker kommune
RSS
NYHETER > Artikkel

Stor jubel på Vekstshuset da ordføreren kom med karaokeutstyr

På Veksthuset brukes sang og musikk for å gjøre hverdagen lettere. Gleden var derfor stor da ordfører Elly Thoresen kom med etterlengtet karaokeutstyr.

Veksthuset er et psykiatritilbud der brukerne gjennom aktiviteter kan hjelpe hverandre til en bedre hverdag. Tidligere i år startet Veksthuset opp et sangprosjekt hvor et av målene er å opptre på samfunnshuset på Verdensdagen for psykisk helse 12. oktober

Gruppa har gjort stor fremgang siden prosjektet startet. Da kulturkonsulent og primus motor ved Bråta bo- og aktivitetssenter, Marit Thomassen, fikk høre at gruppen ønsket seg karaokeutstyr for å kunne synge mer, foreslo hun at noe av overskuddet fra loddsalget ved Bråta skulle gå til karaokeutstyr. Sammen med ordfører Elly Thorsen kunne hun derfor overrekke karaokeutstyr bestående av karaokemaskin, DVDer med musikkvideoer samt mikrofon til sanggruppa tidligere denne uka.

Pengene fra loddsalget strakk imidlertid ikke til for å kjøpe høyttalere. Thomassen kunne derfor lattermildt konstantere at det nå må vaffelsteking til for at karaokeanlegget skal få skikkelig lyd.

Karaoke
Charles Parker, ordfører Elly Thoresen og kulturkonsulent Marit Thomassen prøver ut karaokeutstyret.

Kort om Veksthuset

Veksthuset er et lavterskeltilbud der alle som føler de har det litt psykisk tungt kan møte opp. Her har man fokus på sosialt felleskap og å hjelpe hverandre til å mestre hverdagen. Veksthuset er et samarbeid mellom blant annet kommunen, NAV og Mental Helse. Les mer om Veksthuset på http://www.vh-eiker.no/


Web levert av: CustomPublish AS   Kontakt Redaksjonen Nedre Eiker kommune