1 til 10 av 70

Utbedringen av Hagatjernveien tar noe lengre tid enn antatt

Hagatjernveien har vært fysisk stengt mellom Hagatjernveien 195 og Hagatjernveien siden 27. august. Statens vegvesen melder at dårlige grunnforhold fører til at arbeidene tar noe lengre tid enn antatt. Ny åpningsdato er 30. september kl. 12.

Norsk Gjenvinning Renovasjon overtar avfallsinnhentingen

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS (RfD) har inngått avtale med Norsk Gjenvinning Renovasjon om avfallsinnsamling fra husstandene i regionen. Dette skjer etter at det i mandag kveld ble kjent at selskapet som hittil har hentet avfallet, RenoNorden, har varslet at de vil begjære seg konkurs.

Kommunen får 4 millioner til egenorganisert aktivitet på Tusenårsstedet

Kulturdepartementet har innvilget kommunens søknad om 4 millioner kroner til å utvikle Tusenårsstedet i Krokstadelva til et sted der alle målgrupper skal kunne være fysisk aktive. Samtidig skal stedet være en kulturell og sosial møteplass for innbyggerne – en nyskapende aktivitetsarena.

Oktoberutgaven av Informasjonssida

Hver måned har kommunen en helsides annonse i Eikerbladet med diverse informasjon. Her kan du se annonsen som PDF.

Elisabeth Enger ansatt som prosjektrådmann

Elisabeth Enger (59) går fra stillingen som jernbanedirektør for å bli prosjektrådmann for nye Drammen kommune. Når den nye kommunen etableres 1. januar 2020 blir hun den nye kommunens rådmann.

Sist endret:

Ble inspirert til å lære bort realfag

Rett før skolestart i august var samtlige lærere i Nedre Eiker samlet for å få inspirasjon og kunnskap om hvordan realfag kan læres bort på en måte som fenger elevene. Samlingen var et ledd i at Nedre Eiker nå har blitt en realfagskommune.

Sist endret:

Pårørendeskolen – for pårørende til personer med demens

Kommunen arbeider kontinuerlig for å sikre og forbedre tilbudet til personer med demens og deres pårørende. For pårørende til personer med demens arrangeres pårørendeskolen. Kurset er gratis for innbyggerne i Nedre Eiker kommune og Øvre Eiker kommune.

Godt Vann Drammensregionen vant Norsk vanns omdømmepris 2017

Gleden var stor da Godt vann Drammensregionen svært overraskende mottok Norsk Vanns omdømmepris for 2017 på årsmøtet denne uken. Alle som deltar i dette samarbeidet har æren for denne prisen og kan være stolte av arbeidet som ligger bak.