1 til 10 av 99

Fortsatt forbud mot bruk av åpen ild og grilling i skog og mark

Mange lurer på om bålforbudet er opphevet. Brannvesenet presiserer at åpen ild i skog og utmark er forbudt fra 15. april til 15. september. Det kan likevel være tillatt å gjøre opp ild der det åpenbart ikke kan medføre brann.

Sist endret:

Klipp hekker og busker for skolebarna

La oss gjøre en felles innsats for tryggere skolevei for alle. Klipp hekk og busker ved eiendommen din, slik at bilistene ikke overser syklister og gående.

Vikhagan åpner 30. juni

Fra lørdag 30. juni kan små og store innta de flunkende nye lekeapparatene i Vikhagan i Mjøndalen.

Skogsdrift langs 800 meteren

Det vil foregå skogsdrift mellom Fjellsveien og lysløypa i noen uker fremover. Tømmeret legges langs 800 meteren og blir kjørt ut med tømmerbil mot Aronsløkka.

Her kan du laste ned årsrapport for 2017

Årsrapport for 2017 for Nedre Eiker kommune finnes nå i digital utgave. I det fyldige heftet finner du det meste om kommunens drift i året som gikk.