1 til 10 av 95

Hilde Kristine Høivik tildelt arbeidsmiljøprisen

Adjunkt Hilde Kristine Høivik fikk forrige uke Nedre Eiker kommunes arbeidsmiljøpris for 2017. Hun var nominert av kollegaer ved Eknes ungdomsskole blant annet for sitt årelange engasjement i skolens utviklingsarbeid.

Sist endret:

Stenger brua ved Jegerhuset på ubestemt tid

En befaring har avdekket av brua ved Bjurstømveien 4 (ved Jegerhuset) har så store feil at den må stenges for biltrafikk fra 4. juni og fram til utbedring av skaden er utført.

Oppfordrer til vannsparing

Glitrevannverket har gode vannkilder med god kildekapasitet, men på varme dager med uvanlig høyt vannforbruk kan det likevel oppstå utfordringer med leveringskapasitet. Nå oppfordrer vannverket til fornuftig bruk av vannet. Her får du rådene.

Ikke lenger flomfare

Oppdatert 22. mai: NVE anser nå at flomfaren i Drammenselva er over.

Sist endret:

Feiing og tilsyn av fritidsboliger

Fra 22. mai skal Drammensregionens brannvesen IKS feie og gå tilsyn på fritidsboliger på lik linje med boliger.