1 til 10 av 80

Trenger bileieres hjelp for å få ryddet bort snøen

Etter det kraftige snøfallet tidligere i uka har det dag og natt pågått arbeid for å brøyte og rydde bort snøen. I helgen er det meldt mer snø, og bileiere oppfordres til å parkere bilen slik at den ikke er til hinder for brøytemannskapene.

Sist endret:

Det gamle nummeret til legevakta fases ut

Fra 1. januar 2018 er det kun det landsdekkende nummeret 116 117 som fører til legevakta i Drammen. Det gamle nummeret 32 26 90 00 stenges fra samme dato.

Vi passerer 25 000 innbyggere

En fersk beregning fra Statistisk sentralbyrå viser at vi ved årsskiftet har passert 25 000 innbyggere. Dette er en økning på nesten 300 personer i løpet av 2017.

Sist endret:

Kafeen på Solberglia med utvidede åpningstider

I mars ble det åpnet en liten kafe i Storstua på Solberglia sykehjem. Nå er åpningstidene utvidet, slik at kafeen holder åpent mandag til fredag fra klokken 10 til klokken 14.

Frisklivssentralen Aktiv Eiker legges ned ved nyttår

Frisklivssentralen Aktiv Eiker som felles sentral for Nedre Eiker kommune og Øvre Eiker kommune legges ned ved nyttår 2017. Kommunene vil fra januar 2018 tilby frisklivstilbud til befolkningen hver for seg.