1 til 10 av 57

Her kan du laste ned årsrapport for 2016

Årsrapport for 2016 for Nedre Eiker kommune finnes nå i digital utgave. I det fyldige heftet finner du det meste om kommunens drift i året som gikk. Årsrapporten er illustrert med historiske bilder fra kommunen, hentet fra Eiker Arkiv.

Sist endret:

Slik er det å være ung i Nedre Eiker

Ungdom i Nedre Eiker trives på skolen og er aktive i fritiden, viser en ny undersøkelse. De har det bra nærmiljøet og med venner, familie og foreldre.

Sist endret:

Nedre Eiker blir realfagskommune

Nedre Eiker har i mange år hatt for mange elever på lavt nivå i matematikk. Takket være faglig og økonomisk støtte fra Utdanningsdirektoratet skal nå kompetansen økes gjennom en felles satsing fra barnehage til 10. trinn.

Sist endret:

Velkommen til byggesaksdag 31. mai

Byggeaktiviteten på våren er stor, og i den forbindelse inviteres det til byggesaksdag i rådhuset (sidebygget) onsdag 31. mai fra kl. 9 til 19.

Sist endret:

Gjennomfører lokaldemokratiundersøkelse

Nedre Eiker, Drammen og Svelvik – som skal danne en ny kommune i 2020 – skal være med i en lokaldemokratiundersøkelse før sommeren. Undersøkelsen beskriver hvordan innbyggere og folkevalgte opplever kvaliteten på det lokale folkestyret, slik det er nå.

Sist endret:

Aprilutgaven av Informasjonssida

Hver måned har kommunen en helsides annonse i Eikerbladet med diverse informasjon. Her kan du se annonsen som PDF.

Sist endret:

Sykle til jobben starter 19. april - du kan delta gratis!

Også i år tilbyr Buskerudbyen alle innbyggere og alle som jobber i Nedre Eiker, Drammen, Lier, Øvre Eiker og Kongsberg gratis deltakelse i Sykle til jobben. Deltakerne blir blant annet med i trekningen av to elsykler i lokale premier.

Sist endret: