1 til 10 av 128

Barneskolene deltar i aksjonen "Aktiv på skoleveien"

I uke 17-20 gjennomføres” Aktiv på skoleveien”. Alle barneskolene i kommunen er påmeldt og elever fra 1. - 7. trinn oppfordres til å gå eller sykle til og/eller fra skolen. Målet er å få flest mulig elever i fysisk aktivitet. I forbindelse med aksjonen oppfordrer vi alle bilister til å være ekstra oppmerksomme.

Ny dato for høringen er 12. juni

Høringen vil finne sted 12. juni klokken 18 i Adventkirken i Mjøndalen. Høringen vil bli streamet her på kommunens hjemmeside.

Velkommen til byggesaksdag 21. mai

Byggeaktiviteten i Nedre Eiker er stor, og i den forbindelse inviteres det til byggesaksdag på Rådhuset i Mjøndalen (sidebygget) tirsdag 21. mai fra kl. 9:00 til 18:00. Ordinær telefontid utgår denne dagen.

Skattemeldingen kommer 4. april

Torsdag 4. april legger Skatteetaten ut skattemeldingen (selvangivelsen) for 2018. Her finner du nyttig informasjon.

Sist endret:

Solløsgata stengt på grunn av anleggsarbeider

I forbindelse med legging av nye vann- og avløpsrør blir Solløsgata stengt for kjørende og gående mellom Solløsgata 25 og krysset Solløsgata/Skoglygata fra mandag 1. april.