1 til 10 av 142

Kokeanbefaling for beboere i Dalerområdet

På grunn av vannledningsbrudd og påfølgende reparasjon torsdag 10. oktober, anbefales det at vannet til matlaging og drikke, av sikkerhetshensyn, kokes inntil videre. Det er tatt prøver av vannet og dersom disse er tilfredsstillende vil kokeanbefalingen bli opphevet.

Mestringskurs for psykiske helseplager

I regi av Rask psykisk helsehjelp arrangeres det nå igjen mestringskurs for psykiske helseplager. Kurset er for deg som bor i Nedre Eiker kommune, er over 18 år og som sliter med psykiske helseplager som begynnende angst, depresjon og/eller søvnvansker.

Kurs: Introduksjon til Oppmerksomt nærvær

Trening av oppmerksomt nærvær (mindfulness) dreier seg om å lede oppmerksomheten tilbake til øyeblikket og til vår umiddelbare erfaring fra øyeblikk til øyeblikk. I høst tilbys et kostnadsfritt kurs for kommunens innbyggere.