1 til 10 av 57

Her kan du laste ned årsrapport for 2016

Årsrapport for 2016 for Nedre Eiker kommune finnes nå i digital utgave. I det fyldige heftet finner du det meste om kommunens drift i året som gikk. Årsrapporten er illustrert med historiske bilder fra kommunen, hentet fra Eiker Arkiv.

Slik er det å være ung i Nedre Eiker

Ungdom i Nedre Eiker trives på skolen og er aktive i fritiden, viser en ny undersøkelse. De har det bra nærmiljøet og med venner, familie og foreldre.

Nedre Eiker blir realfagskommune

Nedre Eiker har i mange år hatt for mange elever på lavt nivå i matematikk. Takket være faglig og økonomisk støtte fra Utdanningsdirektoratet skal nå kompetansen økes gjennom en felles satsing fra barnehage til 10. trinn.

Velkommen til byggesaksdag 31. mai

Byggeaktiviteten på våren er stor, og i den forbindelse inviteres det til byggesaksdag i rådhuset (sidebygget) onsdag 31. mai fra kl. 9 til 19.

Gjennomfører lokaldemokratiundersøkelse

Nedre Eiker, Drammen og Svelvik – som skal danne en ny kommune i 2020 – skal være med i en lokaldemokratiundersøkelse før sommeren. Undersøkelsen beskriver hvordan innbyggere og folkevalgte opplever kvaliteten på det lokale folkestyret, slik det er nå.

Aprilutgaven av Informasjonssida

Hver måned har kommunen en helsides annonse i Eikerbladet med diverse informasjon. Her kan du se annonsen som PDF.

Sist endret:

Sykle til jobben starter 19. april - du kan delta gratis!

Også i år tilbyr Buskerudbyen alle innbyggere og alle som jobber i Nedre Eiker, Drammen, Lier, Øvre Eiker og Kongsberg gratis deltakelse i Sykle til jobben. Deltakerne blir blant annet med i trekningen av to elsykler i lokale premier.