1 til 10 av 58

Gatefeiingen er i gang

Denne uka har teknisk etat begynt jobben med å feie fortau, sykkestier, gater og offentlige plasser. Målet er å være ferdig til 1. mai.

Søk om treningstid for 2017-2018

Søknadsfrist for treningstider i Ekneshallen, skolens gymsaler, fast leie av samfunnshuset og Folkets Hus for sesongen 2017–2018 er 8. mai.

Brukerhistorier har økt interessen for Aktiv Eikers tilbud

Det siste halvåret har flere av Frisklivssentralen Aktiv Eikers brukere fortalt via sosiale medier hvordan livet tok en positiv vending da de ble med på et av Frisklivssentralens tilbud. Historiene har motivert mange i samme situasjon til å ville endre livsstil.

Marsutgaven av Informasjonssida

Hver måned har kommunen en helsides annonse i Eikerbladet med diverse informasjon. Her kan du se annonsen som PDF.

Åpnet kafé på Solberglia sykehjem

I samarbeid med Solberglia kjøkken og Nav ble det forrige uke åpnet en liten kafé på Solberglia sykehjem. Hit ønskes beboere, pårørende, ansatte og innbyggerne hjertelig velkommen!

Gjennomfører Ungdata-undersøkelse

I uke 10-12 gjennomføres Ungdata-undersøkelsen ved ungdomsskolene i Nedre Eiker. Resultatene fra undersøkelsen vil være et viktig grunnlag for ungdomspolitikken i årene som kommer og til å vurdere satsningsområder i det forebyggende ungdomsarbeidet.