Næringsforeningen i Drammensregionen arrangerer Gründeruka 12 – 15. november. Nedre Eiker Næringsråd og Nedre Eiker kommune er medarrangør og inviterer til foredrag med Bård Eker og Nils Apeland 12. november.

Bård Eker er en av Norges mest fremragende industridesignere og en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører. Nils Apeland er en av Norges mest erfarne foredragsholdere og kommunikasjonsekspert. De vil snakke om hvordan  gå fra idé til business, og ha det gøy på veien og tar utgangspunkt i sin bakgrunn og erfaring.

Bård Eker har avlet en mengde interessante produkter, et antall kjente merkevarer og flere vellykkede bedrifter som det prisvinnende designselskapet Eker Design, båtprodusenten Hydrolift og sportsbilprodusenten Koenigesegg. Historien omhandler suksessfaktorene, ideene, utfordringene og finanskrisen.

Nils Apeland eier og driver Bedre Kommunikasjon der han gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering, og er samarbeidspartner med Storm Communications, der Petter Stordalen er en av eierne. Han er også grunnlegger av Talerlisten. Nils skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 – «Det gode selskap», som har solgt i 6000 eksemplarer. Samme år ble han tildelt Kommunikasjonsbransjens første hederspris i «Gullkorn».

Foredraget er mandag 12. november kl. 18:00 - 20:30 og sted er Isachsen Gruppen AS, Teglverksveien 100, Solbergelva.

Foredraget er gratis. Du kan lese mer om og melde deg på arrangementet på linken under.

Næringsforeningen i Drammensregioen: Gründeruka