Torsdag kveld var det duket for den årlige og høytidelige markeringen av kommunens jubilanter. Ti ansatte rundet 25 års ansettelse, mens seks ansatte rundet 40 års ansettelse.

25-årsjubilantene

25-årsjubilanter: Foran fra venstre Bente Bratteteig, Lisbeth Marie Lindquist, Kari Viken og Hilde Wilthil. Bak fra venstre ordfører Bent Inge Bye, Marit Irene Gundersen, Helle Vesthaug Jensen, Vigdis Wilhelmsen, Kari Tybring Solvang og rådmann Truls Hvitstein. Lisbeth Rust og Gro Stensland Sand hadde ikke anledning til å være til stede.

40-årsjubilantene

40-årsjubilanter: Fra venstre Lisbeth Følstad, Solveig Thoen, Ragnhild Hjellum og Kristin Nystrøm. Svein Johnsen og Eva Kristoffersen hadde ikke anledning til å være til stede. Bak står ordfører Bent Inge Bye og rådmann Truls Hvitstein.

Ordfører og rådmann takker personlig.

Under markeringen på Portåsen takket ordfører Bent Inge Bye og rådmann Truls Hvitstein alle jubilantene personlig og overrakte en liten oppmerksomhet på vegne av kommunen. Her er det lærer Solveig Thoen som blir takket for 40 års innsats.

Vi gratulerer og takker for innsatsen for kommunen og innbyggerne så langt!