Torsdag kveld var det duket for den årlige og høytidelige markeringen av kommunens jubilanter. Fjorten ansatte rundet 25 års ansettelse, mens fem ansatte rundet 40 års ansettelse.

Ansatt i 25 år

Foran fra venstre: Sissel Halvorsen, Bente Thorkildsen, Grethe Bøe Hauger, Marit Lillejord og Inger Marie Henriksen. Bak fra venstre: ordfører Bent Inge Bye, Mohamed Laouira, Stein Arne Horgen, Eli Lindberg, Astrid Johansen, Eva Kjerstin Baustad, Erik Mathiassen og rådmann Truls Hvitstein. Aina Elisabeth Ellingsen, Jørn Erik Johansen og Håvard Skram Johansen hadde ikke anledning til å være til stede.

Ansatt i 40 år

Foran fra venstre: Grete Guntvedt, Wenche Andreassen Moe og Mai-Kristin Løvlund. Bak fra venstre: ordfører Bent Inge Bye, Knut Grøstad, Thore Ryghseter og rådmann Truls Hvitstein.

Under markeringen på Portåsen takket ordfører Bent Inge Bye og rådmann Truls Hvitstein alle jubilantene personlig og overrakte en liten oppmerksomhet på vegne av kommunen. Her blir Bente Thorkildsen takket for 25 års innsats.

Vi gratulerer og takker for innsatsen for kommunen og innbyggerne så langt!