Onsdag 30. januar var det igjen duket for en av regionens største yrkes- og utdanningsmesser. Hokksund ungdomsskole fyltes opp av elever og foreldre, på jakt etter kunnskap og inspirasjon.

Fra utdanninsmessen 2019

Yrkes- og utdanningsmessa i Eiker ble i år arrangert for sjette gang. Messa er et stort samarbeidsprosjekt mellom Eiker videregående skole, NAV Øvre Eiker, Nedre Eiker kommune, Øvre Eiker kommune og et stort antall frivillige fra Mjøndalen og Hokksund Rotary Klubb.

Nesten 1000 personer besøkte messa i år, både elever fra 10.-klassene i Øvre og Nedre Eiker med foresatte, VG3-elevene fra Eiker videregående og Voksenopplæringen i begge kommuner. Godt over 100 representanter for ulike yrker og akademiske og yrkesrettede utdanninger brukte av fritiden sin på å orientere og svare på spørsmål fra elevene.

Les mer om messa og se flere bilder på Øvre Eiker kommune sine nettsider