Til stor applaus fra sine ansatte mottok avdelingssleder for Bråta institusjon, Jeanette Nordnes Vislie, kommunens arbeidsmiljøpris for 2016.

Rådmann Truls Hvitstein delte ut prisen til Jeanette Nordnes Vislie.

Kommunen, ved hovedarbeidsmiljøutvalget, deler hvert år ut en arbeidsmiljøpris for "fortjenestefullt arbeid til fremme av arbeidsmiljøet for ansatte i Nedre Eiker kommune". Formålet er å belønne den som får prisen, og stimulere andre til å fremme et godt arbeidsmiljø i kommunen.

For 2016 tilfalt prisen Jeanette Nordnes Vislie. Avdelingslederen for Bråta institusjon var foreslått gjennom en fyldig nominasjon. I nominasjonen fremheves det at Nordnes Vislie i stor grad står bak det gode og trygge arbeidsmiljøet som er på Bråta.

Her er noe av det de ansatte trekker frem:

• Nordnes Vislie er en tydelig og klar leder, som alltid er til stede.
  • Hun har alltid en godt begrunnet avgjørelse for hva hun ønsker å ha igjennom.
  • Arbeidsmiljø står veldig høyt hos Nordnes Vislie. Enten om det gjelder å stå opp ekstra tidlig i julestria for å koke gløgg og bake julekake som de ansatte får servert før dagvakten, eller arrangere luncher for ansatte som fyller runde år.
  • Hun er en ”racer” på å søke om tilretteleggingstilskudd, som gjør at flere ansatte som ikke klarer å yte 100 %, kan komme på jobb å være en ressurs med det de klarer. Dette er helt klart med på å senke sykefraværet på huset.
  • Nordnes Vislie tilrettelegger så godt hun kan for at ansatte som ønsker faglig påfyll skal få mulighet til å gjennomføre dette.
  • Nordnes Vislie er opptatt av at 2. etasje på Bråta skal være en helhet; at man samarbeider og bidrar fra alle fire avdelinger, slik at alle skal ha det så bra som mulig på jobben.
Prisen ble delt ut på de ansattes julelunsj.
Julelunsjen på Bråta fikk en hyggelig start da rådmann Truls Hvitstein troppet opp for å overrekke arbeidsmiljøprisen for 2016 til en intetanende Jeanette Nordnes Vislie.