Mandag hadde årets nye lærlinger sin første arbeidsdag der de blant annet fikk ordfører og rådmann på rådhuset.

Nedre Eiker kommune har som mål å til enhver tid ha 1 lærling per 1000 innbyggere, det vil si 24 lærlinger. Mandag hadde årets nye lærlinger sin første arbeidsdag, og fikk møte blant annet ordfører og rådmann på rådhuset.

Årets nye lærlinger i Nedre Eiker kommune.

På bildet sees fra venstre rådmann Truls Hvitstein, Joe Le Nguyen og Carina Halvorsen som skal være lærlinger innen barne- og ungdomsfaget i henholdsvis Vassenga og Møllenhof barnehager, Madeleine Hovland som skal være lærling som helsefagarbeider på Solberglia og Kamonthip Chanpromma som skal være kokkelærling på Solberglia.

Vi ønsker dem lykke til, for lærlingene er både en ressurs for kommunen og en viktig måte å få rekruttert inn fremtidig personell.