Torsdag var en stor dag for ansatte og brukere av kommunens dagtilbud for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Da var det offisiell åpning av det flotte, nye bygget til «Aktiviteten» ved Killingrud.

BILDE: Ordfører Bent Inge Bye fikk æren av å åpne Aktivitetens nye bygg.

Dagtilbudet har tidligere vært delt på Aktiviteten, som holdt til i Solberg Spinneri, og Eiker Aktivitetssenter på Loesmoen i Øvre Eiker. Nå er kommunens tilbud samlet hos Aktiviteten, i et flott toetasjes nybygg på totalt 800 kvadratmeter. Bygget er spesialtilpasset brukergruppen, og inneholder blant annet to store kjøkken, store fellesarealer og egne rom for håndarbeid, data og avslapning. Brukerne kan også glede seg over flotte utearealer, der det blant annet er anlagt en sansehage, grillplass og gapahuk.

Ordfører Bent Inge Bye fikk æren av å foreta den offisielle åpningen av bygget, som totalt har kostet ca. 42 millioner. Sammen med fire av de totalt 40 brukerne klippet han båndet og erklærte nybygget for åpnet, til stor glede for inviterte gjester, brukere, ansatte og foresatte.

BILDE: Store utearealer gjør at mange aktiviteter kan foregå utendørs, sommer som vinter. I bakgrunnen sees det nye bygget, som for øvrig er ført opp på tomten til den gamle tannklinikken.

BILDE: Brukere og ansatte kan slappe av i fine sittemøbler på uteområdene.