Veksthuset har vært uten eget sted å være i 7 måneder. Mandag kunne ordføreren endelig klippe snoren og erklære nye lokaler i Øvre Tverrgate 6 for åpnet.

BILDE: Ordfører Bent Inge Bye fortalte at han var glad Veksthuset endelig har fått egne lokaler igjen, for dette er et godt brukt tilbud. Fra venstre sees de ansatte Anne Håkonsrud og Laila Ekra Frøhaug, mens Heidi Nora Schjander Meisal (fungerende leder i Mental Helse Nedre Eiker) og Ann Marie Ringstad holder snoren for ordføreren.

Veksthuset, som er et lavterskeltilbud innen psykisk helse, holdt tidligere til i Malergata. Lokalene var imidlertid lite egnet til driften. Nå kan endelig ansatte og brukere ta i bruk nye, lyse lokaler – som er godt tilpasset brukernes behov og ønsker. I tillegg har Mental Helse Nedre Eiker fått kontorplass i tilknytning til lokalene i Meierigården i Mjøndalen.

På Veksthuset fyller brukerne selv lokalene med innhold. Det finnes blant annet trimgruppe, redaksjonsgruppe, kjøkkengruppe og kreativ gruppe. I tillegg kan brukerne delta i driften som turledere, husverter, på kjøkkenet med mer. De som ikke ønsker å være med i bestemte grupper, kan komme innom å ta en kopp kaffe og delta i sosialt samvær.

På Veksthusets nettside kan du se aktivitetskalender med tidspunkt for de forskjellige tilbudene

BILDE: En fornøyd gjeng som endelig kunne markere at de nye lokalene kunne tas i bruk. Fra venstre sees ansatte Anne Håkonsrud og Laila Ekra Frøhaug, brukeransatt Charlotte Nylén Olsen, avdelingsleder psykisk helse Øyvind Schefte, brukeransatt Lise Bakken, prosjektleder Stig Neteland og virksomhetsleder helsetjenester Liv Torild Mytting.

BILDE: Lise Bakken var på plass på kjøkkenet og serverte kaker og kaffe.