Hver torsdag fra kl. 12 til kl. 13 er det kreftkafe på Bergh’s kafé på Solbergsenteret. Her kan kreftrammede, de som har hatt kreft, pårørende, venner og etterlatte møtes til en hyggelig prat over en kaffekopp.

Kafeen er åpen for alle, så deltagerne kommer fra hele Drammensregionen.

Kafeen er et selvhjelpstilbud som er drevet av frivillige, med Helge Larsen og Kåre Johansen i spissen. Tilbudet har eksistert i over 10 år og det er ofte opptil 30 deltakere med.

Ta gjerne kontakt med kreftkoordinator Ann Karin Johannesen på tlf. 974 62 680 hvis du har spørsmål om kafeen – eller møt direkte opp på Solbergsenteret. Velkommen skal du være!

BILDE: Kreftkafeen er et populært tilbud. Her er noen av deltakerne på den første kafeen i august. Bak til venstre står kommunens kreftkoordinator Ann Karin Johannesen sammen med Helge Larsen og Kåre Johansen.