Åsen skole skal utvikle hele mennesket, både hjerte, hjerne og fantasi

Åsen skole er én av seks barneskoler i kommunen. Skolen ble bygd i 1988 (1.-3. trinn) og utbygd til 1.-7. trinn i 1997. Skolen ligger i idylliske omgivelser på vei mot Hagatjern  på sørsiden av Drammenselva, og grenser inn mot Herman Wildenveys barndoms- tumleplasser.

Det går ca. 170 elever ved skolen og vi er ca. 35 ansatte som har vårt daglige virke her oppe. Skogen som omkranser skolen blir flittig brukt, både som klatrestativ og til hyttebygging. Ekorn, frosk og fugler er naturlige innslag i skolegårdsmiljøet. Lysløypa går innom skolegården, slik at vi på vinterstid kan ta på oss skiene på trappa og glede oss over flotte løyper når det er snø. Å utnytte den muligheten som ligger i nærhet til naturen og gi elevene naturopplevelser, er en viktig del av skolens tradisjon.

Skolens visjon er å utvikle hele mennesket, både hjerte, hjerne og fantasi. Vi har mange tradisjoner vi er stolte av, bl.a. ukentlige samlingsstunder for alle elevene og aldersblanda verksteder på mellomtrinnet.

Skolen jobber systematisk med skoleutvikling, og har gjennom dette arbedet utviklet seg til å bli en lærende organisasjon.

Nøkkelinformasjon

Facebook

   Følg Åsen skole på Facebook

Åpningstider

Kontor skole: Mandag - fredag kl. 08.30 - 15.00

Kontor SFO: Mandag - fredag kl. 07.00 - 17.00

Telefon

Skole: 32 23 17 00 - SFO 32 23 17 07

E-post

Besøksadresse

Ragnar Raanåsvei 22
3050 Mjøndalen