I Mjøndalen sentrum er det nå innført tidsbegrensing på parkering på henholdsvis 1, 3 og 5 timer alle dager unntatt søndag. Det er fremdeles gratis å parkere, men tid for når du ankom må vises. Mangler du parkeringsskive, kan du skrive opp tidspunktet for ankomst på en lapp som du legger synlig i frontruta.

Tidsbegrensing gjelder mellom kl. 08.00 og kl. 17.00 (mandag-fredag) og kl. 08.00-15.00 (lørdag). Det er fremdeles gratis å parkere, men tidspunktet for når du parkerte må vises med en parkeringsskive eller en lapp på innsiden av frontruten.

På parkeringsskiven plasseres viseren slik at den viser tid for ankomst. Parkerer du kl. 09.00, setter du viseren på 9. Parkerer du før kl. 08.00, settes viseren på 8.

Skilt for parkering i sentrumHar du ikke parkeringsskive kan du altså skrive klokkeslett for ankomst på en lapp som legges synlig i frontruta. Alle typer parkeringsskiver kan for øvrig brukes, også de som selges hos bilrekvisitaforretninger.

Spørsmål om ordningen kan rettes til Innbyggerkontakten på eller telefon 32 23 25 00.

Her gjelder ordningen

Den stiplede linjen i kartet under viser hvilket område ordningen med parkeringsskive gjelder. De gatene som den stiplede linjen følger er med i ordningen.

Kart over parkeringsordning i Mjøndalen sentrum

Åpne kartet i større størrelse

Biler med gyldig parkeringstillatelse for forflytningshemmede er unntatt ordningen

I henhold til forskrift om parkering for forflytningshemmede gjelder ikke krav til avgift eller tidsbegrensning for biler med gyldig parkeringstillatelse for forflytningshemmede (HC-kort).